Angelina Jolie'den Brad Pitt'e barış mesajı

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e barış mesajı
Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası devam ediyor. Jolie'nin eski eşinden tüm mesajlaşmaların açıklanmasını istediği ve sonunda güzel oyuncunun Pitt'e barış eli uzattığı belirtiliyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki hukuk mücadelesi hala devam ediyor. Jolie, 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus iş adamı Yuri Shefler'e satmıştı, ancak Pitt bu satışı eşi tarafından kendisine zarar vermek amacıyla yapıldığını iddia etti. Pitt, Miraval Şatosu'nun kontrolünü ele geçirmeye çalışmakla suçlanıyor ve Jolie'ye "sus payı" teklif ettiği gerekçesiyle rekor düzeyde tazminat talep edildiğini öne sürülüyor.

'PİTT AİLESİNİN İYİLEŞMESİNİ İSTİYOR'

12c77f2ba831679006d3fb826a22e6d9.webp

Nisan ayında ortaya atılan iddiaya göre, Jolie'nin Pitt'e geniş kapsamlı bir gizlilik sözleşmesi imzalaması için talepte bulunduğu ve Jolie'nin bu teklifi kabul etmediği için Pitt'in Miraval Şatosu hisselerini satın almadığı belirtiliyor. Oyuncunun avukatı, "Angelina, Bay Pitt'in bu süreci sona erdirip ailesinin iyileşmesi için yeni bir başlangıç yapmasını istiyor." dedi. Avukat ayrıca, "Bay Pitt davasını geri çekmezse, Angelina'nın Pitt'in iddialarının yanlış olduğunu kanıtlamak için gerekli delilleri toplamak zorunda kalacağını" belirterek, Pitt'ten mesajlaşmaları sağlamasını isteyeceklerini dile getirdi.