Avrupa Yakası'nın sevilen karakteri oyunculuğu bıraktı

Avrupa Yakası'nın sevilen karakteri oyunculuğu bıraktı
Vural Çelik, Instagram'dan yaptığı açıklamada oyunculuğu bıraktığını ve sanat dünyasında yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle "Emir erliğine hizmet etmem mümkün değil." dedi. Gelecekte ayakkabı boyayıcısı olarak karşılarına çıkabileceğini belirtti.

Hayat verdiği Kubilay Peynircioğlu karakteri ve Seksenler dizisindeki sevimli tiyatrocu Niyazi rolü ile hafızalarda yer eden Vural Çelik'ten üzücü bir haber geldi. Eğlenceli jest ve mimikleriyle tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Çelik, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oyunculuğu bırakma kararı aldığını duyurdu.

'EMİR ERLİĞİNE HİZMET ETMEM MÜMKÜN DEĞİL'

ekran-goruntusu-2024-07-29-095910-3tsl-1.webp

Çelik, açıklamasında şunları belirtti: "Oyunculuğu bırakıyorum. Çocukluğumda taş medreseli abilerimin öğretileriyle olgunlaştım. Ancak günümüzde milletin mutsuzluğuna katkıda bulunanlar erkan sahibi oldular. Maalesef, ne Alilerin ne Yılmazların ne de Turgutların emir erliğine hizmet etmem mümkün değil." Bu kararın arkasında, sanat dünyasında yaşadığı bazı olumsuzlukların etkili olduğunu belirten Çelik, gelecekte belki bir gün ayakkabı boyayıcısı olarak karşılarına çıkabileceğini, fakat yine de eski sempatik tavrıyla onları karşılayacağını ifade etti.