Aydemir Akbaş son yolculuğuna uğurlandı

Aydemir Akbaş son yolculuğuna uğurlandı
Usta oyuncu Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayatını kaybetti ve Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen anma töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde sanat camiasından birçok isim gözyaşları içinde Akbaş’ı uğurladı.

88 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarının ardından 17 Ağustos 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Sanat dünyasını yasa boğan ölüm haberinin ardından, Galatasaray Lisesi'nde bir anma töreni düzenlendi. Akbaş’ın vefatı, yakın dostu İbrahim Tatlıses tarafından daha önce yoğun bakımda olduğu duyurulmuş, entübe edildiği belirtilmişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Akbaş, hayata gözlerini yumdu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

yeni-proje-2024-08-18t114234-231.png

Aydemir Akbaş’ın cenaze töreni, bugün Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazıyla başlayacak ve ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedilecek. Galatasaray taraftarı olarak bilinen Akbaş’ın anma töreni, yoğun bir katılım ve gözyaşlarıyla gerçekleşti. Sanat camiası ve sevenleri, Akbaş’ı son yolculuğuna uğurlarken, usta oyuncunun başarılı kariyeri ve unutulmaz performansları hafızalarda yaşamaya devam edecek.