Bahar dizisine yeni, ünlü bir isim dahil oldu

Bahar dizisine yeni, ünlü bir isim dahil oldu
Ekranların sevilen dizisi "Bahar," ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. MF Yapım imzasını taşıyan ve büyük bir merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Bu isim, Büşra Pekin.

BÜŞRA PEKİN, 'BAHAR' DİZİSİNE BAŞHEKİM SÜREYYA KARAKTERİYLE DAHİL OLDU

d2.webp

Ünlü isim dizinin yeni sezonda başhekim Süreyya karakterine hayat verecek. Çekimlerine 5 Eylül'de başlanacak olan dizinin yeni sezon ilk bölümünün 17 Eylül'de yayınlanması planlanıyor.

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı "Bahar" dizisinin ikinci sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Büşra Pekin'in canlandıracağı genç ve otoriter başhekim Süreyya, hastaneye gelişiyle mevcut dengeleri alt üst edecek. Bu karakterin, hikayenin gidişatına nasıl etki edeceği şimdiden büyük merak konusu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Süreyya’nın gelişi; hastanedeki tüm ilişkileri derinden sarsacak. İzleyiciyi ekran başına kilitleyecek yeni sezonda, heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

d1.webp

Geçtiğimiz sezonun finali, izleyicilere soluksuz anlar yaşattı. Bahar ve Timur’un mahkemesi, sürpriz bir delilin ortaya çıkmasıyla bambaşka bir yöne evrildi. Bahar’ın uzun süredir herkesten sakladığı hastalığının açığa çıkması, tüm dengeleri alt üst etti. Nevra, geçmişin gölgesinde boğulurken, beklenmedik bir isimden yardım talep etmek zorunda kaldı. Evren ve Timur arasında ise büyük bir hesaplaşma kapıda beklerken, Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getiren olaylar izleyiciyi şaşkına çevirdi. Bahar ve Timur ise hayatlarının en zor eşiğine geldi.

Yeni sezon, kadrosunda barındırdığı güçlü isimlerle de dikkat çekiyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncular, dizideki rollerini sürdürmeye devam edecek.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu ise Ayça Üzüm tarafından kaleme alınıyor. Yeni sezonun, önceki sezondan daha fazla heyecan, dram ve sürprizlerle dolu olacağı şimdiden kesinleşmiş durumda.