Banu Alkan’ın paylaşımına sosyal medyada büyük tepki yağdı

Banu Alkan’ın paylaşımına sosyal medyada büyük tepki yağdı
Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu Harun Akaröz solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazeye katılmayan Banu Alkan’ın sosyal medyadaki paylaşımı ise büyük tepki topladı.

Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, Banu Alkan’ın yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. MS hastalığıyla mücadele eden Akaröz'ün cenazesi geçtiğimiz günlerde düzenlendi ve safra sonrası Soyman zor anlar yaşadı. Cenazede, Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi ünlüler Soyman'ı yalnız bırakmadı. Ancak Banu Alkan, cenazeye katılmadığı gibi başsağlığı mesajı gönderirken de tepki çekti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

640xauto-24.webp

Alkan, cenaze sırasında sosyal medya hesabından, "Dünya Güzellerim" programından bir video paylaşarak, Kylie Jenner ve JLo'yu etiketledi ve videoya müzik ekledi. Bu paylaşım, Soyman'ın acılı gününde son derece uygunsuz bulundu ve büyük tepkilere yol açtı.

640xauto-23.webp

Alkan'ın gönderisi, gelen eleştiriler sonrası kaldırıldı. Tepkiler arasında, “Ayıp yahu, kaç yaşında insanlarsınız?”, “Allah akıl fikir versin”, “Utanmadan şarkı da eklemiş” gibi yorumlar yer aldı.