'Bir müddet uzak durmamı söylediler' diyerek uzaklaşma kararı aldı

'Bir müddet uzak durmamı söylediler' diyerek uzaklaşma kararı aldı
Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyadan uzaklaşacağını duyurdu. Levent, doktorlarının önerisi üzerine sosyal medyanın stres yarattığını belirterek, sayfasını Ahbap ekibinin yöneteceğini açıkladı.

Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyadan uzaklaşma kararı aldığını duyurdu. Ahbap Derneği'nin kurucusu ve ünlü şarkıcı, kan şekeri sonuçlarını paylaşarak, bir yıldır sağlıklı beslenme ve düzenli spor yapmasına rağmen değerlerinin yeterince iyileşmediğini belirtti. Levent, doktorlarının sosyal medyanın stres yarattığını ve bu nedenle sosyal medyadan bir süre uzak durmasını önerdiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI AHBAP EKİBİNE BIRAKTI

yeni-proje-94.png

Levent, "Geçen yıl açlık kan şekeri 341 ve Hba1c 13.5 çıkmıştı. Şu an değerler düştü ama yeterli değil. Doktorlar sosyal medyanın da şekeri tetiklediğini söyledi" dedi. Bu süreçte, mikrobiyom esaslı sağlıklı yaşam desteği için Prof. Dr. Meltem Yalınay ve endokrinolojik tedavi için Doç. Dr. Arzu Or Koca’ya teşekkür eden Levent, konserler, stüdyo çalışmaları ve Ahbap Derneği'nin deprem bölgesindeki faaliyetlerine yoğunlaşacağını belirtti. Sosyal medya hesaplarını ise Ahbap ekibinin yöneteceğini duyurdu. Levent, "Arkamdan çok konuşmayın" çağrısında bulundu.