Boş yuva sendromuna yakalanmıştı, yıllar sonra itiraf etti: 'Kimseye güvenemiyorum'

Boş yuva sendromuna yakalanmıştı, yıllar sonra itiraf etti: 'Kimseye güvenemiyorum'
Angelina Jolie, röportajında ihanetler nedeniyle güvenilir insan sayısının azaldığını ve eski eşi Brad Pitt ile mülk paylaşımı konusundaki anlaşmazlıkların sürdüğünü açıkladı.

Angelina Jolie, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, uzun yıllardır süren ihanete uğramışlık ve güven eksikliği nedeniyle sosyal çevresinin oldukça daraldığını ve yalnızca birkaç güvenilir insanla ilişkisini sürdürdüğünü açıkladı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, "Ebeveynimi genç yaşta kaybetmenin etkisi olabilir veya çok fazla ihanete uğramış biri olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Çok yakın ilişkim olmasa da, birkaç güvenilir insan benim için yeterli" dedi.

'YALNIZ KALMAK İÇİN YALVARMAM'

2024-08-29t173538z-1662963695-rc2tp9acn3y6-rtrmadp-3-filmfestival-venice-maria.jpg

Jolie, "Loung en yakın arkadaşlarımdan biri" diyerek, Kamboçyalı-Amerikalı insan hakları aktivisti Loung Ung'u işaret etti. Ayrıca, Maria Callas'ın son anlarında yanında olan iki kişi gibi az sayıda güvenilir kişiye sahip olduğunu belirtti. Sosyal çevresini küçültmeyi sorun etmeyen Jolie, "Yalnız kalmak için yalvaran biri değilim. Suçlu zevklerimi sevdiğim insanlarla paylaşmayı tercih ederim" ifadesini kullandı.

ANGELİNA ŞATODAN ÇIKMAYACAK

miraval-reuters.webp

Jolie'nin boşanma süreci, 2016'dan beri devam eden hukuki mücadelenin ardından, 2019'da yasal olarak bekar ilan edilmelerine rağmen hâlâ çözülmedi. Eski eşi Brad Pitt ile olan mal paylaşımı ve boşanma konusundaki anlaşmazlıklar, Miraval Şatosu gibi önemli mülkler üzerinde yoğunlaşıyor. Jolie, boşandığı için Los Angeles'ta yaşadığını ancak çocukları 18 yaşına geldiklerinde buradan ayrılmayı planladığını söyledi.

DÜNYAYI GEZECEĞİM

angelina-jolie-shutterstock.jpg

Jolie, ayrıca Los Angeles'taki yaşamını, "Artık çocuklarımı büyütmek için bir evim var ama burada karşılaştığım insanlık, dünyanın dört bir yanında bulduğum insanlık değil" diyerek eleştirdi. Gelecek planları arasında Kamboçya'da daha fazla zaman geçirmeyi ve aile üyelerini dünyanın çeşitli yerlerinde ziyaret etmeyi hedeflediğini belirtti.