'Cinsel anlamda sağlıklıyım' diyerek imam nikahı kıymıştı: 40 yaş küçük sevgilisi terk etti!

'Cinsel anlamda sağlıklıyım' diyerek imam nikahı kıymıştı: 40 yaş küçük sevgilisi terk etti!
Mehmet Ali Erbil’in 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, evlilik teklifinden sonra sürpriz bir şekilde ayrıldı. Ceylan, ayrılık kararını sosyal medyada duyurarak “Hayatıma kaossuz devam etmek istiyorum” dedi.

Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlilik teklifinde bulunmuştu, ancak tekliften kısa süre sonra çift ayrıldı. Ünlü şovmen, "Cinsel anlamda sağlıklıyım" diyerek dini nikah kıydığını açıklamıştı; fakat genç sevgili ayrılık kararı aldı.

'KAOSSUZ ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİM'

640xauto.webp

Gülseren Ceylan, gece yarısı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebiyle ilgili saçma sapan haberler yapmayın, umarım bu defa saygı gösterirsiniz" dedi. Ceylan, açıklamasında ayrıca "Hayatıma kaossuz, mutlu ve pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ DAHİ İMZALARIM'

Gülseren Ceylan, daha önce "Evlenmek istemezse de haklıdır, ama ben Mehmet Ali Erbil’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum" demişti. Evlilik için gerekli sözleşmeleri imzalayacağını belirten Ceylan, yaş farkına rağmen çocuk sahibi olmayı planladığını ifade etmişti.