Danla Bilic ile milli futbolcu tatilde görüntülendi

Danla Bilic ile milli futbolcu tatilde görüntülendi
Danla Bilic'in futbolcu Doğan Alemdar ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları güçleniyor. Bilic'in Alemdar'ı sosyal medyada takibe alması, aşk dedikodularını artırdı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in, futbolcu Doğan Alemdar ile yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü. Bilic, aşk dedikoduları hakkında sessizliğini korusa da, milli futbolcuyu sosyal medya üzerinden takibe alması söylentilere zemin hazırladı.

DOĞAN ALEMDAR'IN KARİYER YOLU

whatsapp-image-2022-06-08-at-10-05-11.jpeg

Doğan Alemdar, 29 Ekim 2002'de Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde doğdu ve futbol kariyerine 2013 yılında başladı. 11 yaşında Kayserispor altyapısına katılan Alemdar, 2018'de profesyonel sözleşme imzaladı. Şu anda Ligue 1 ekibi Stade Rennais'den kiralık olarak Ligue 2 ekibi Troyes'te forma giymektedir. 2019/20 sezonunda Kayserispor'un resmi maçlarında kaptan olarak sahaya çıkan en genç futbolcu olarak tarihe geçti.

YURT DIŞINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ

640xauto-25-001.webp

Danla Bilic ve Doğan Alemdar, geçtiğimiz günlerde yurt dışında birlikte görüntülendi. İkili, bir markanın davetine katıldıkları sırada basının sorularına yanıt vermekten kaçındı. Bilic, "Marka için geldim, sorularınızı sonra cevaplayacağım" diyerek röportajı yarıda kesti.

BERTUĞ YILDIRIM VE ALA TOKEL'İN AŞKI

640xauto-27.webp

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in aşkı da gündemde. İlk görüntülendiklerinde Danla Bilic ve Doğan Alemdar'ın da yanlarında olduğu bu anlar, aşk iddialarını daha da güçlendirdi.