Didem Arslan Narin ile ilgili kaynağını sorgulayan Gülben Ergen'e açtı ağzını yumdu gözünü!

Gazeteci Didem Arslan, kısa süre önce Narin davasıyla ilgili bir kaynağından elde ettiği bilgiyi paylaşmıştı. Bu açıklamaların ardından, Gülben Ergen'in verdiği tepkiyle olaylar daha da büyüdü.

Narin Güran cinayeti, günlerdir tüm Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ediyor ve olayın çözümüne her geçen gün bir adım daha yaklaşılıyor. Konuyla ilgili her ayrıntı titizlikle incelenip yakından takip ediliyor.

Olayla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmezken, en dikkat çekici iddialardan birini Didem Arslan öne sürdü. Arslan, "Haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre Narin, annesi ve amcasını uygunsuz bir durumda yakalamış." şeklindeki açıklamasıyla büyük bir yankı uyandırmıştı.

Bu açıklamaların ardından, ünlü isimler arasında gerilim yaşandı.

Gülben Ergen - Didem Arslan Yılmaz... NARİN KRİZİ!

Gülben Ergen, Didem Arslan’ın haber kaynağını sorguladı ve "Kaynağıma göre ne demek? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar inceliyoruz. Kaynağıma göre ne?" diyerek Arslan’a sert bir şekilde yanıt verdi.

Bunun üzerine Arslan’dan tepki gecikmedi.

did.webp

CANLI YAYINDA KARŞILIK VERDİ

Didem Arslan, Gülben Ergen’in tepkisine canlı yayında karşılık verdi ve oldukça öfkeli bir şekilde konuştu. Arslan, "Becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar. Sen bir şarkı söylemeye çalış. Haber kaynağın ne diye bir gazeteciye soru sormak hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin” şeklinde sert ifadelerde bulundu.

GÜLBEN ERGEN'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Şarkıcı Gülben Ergen, bir takipçisinin Didem Arslan’ın tepkisini "Narin'le ilgili kaynak ne diye sorduğunuz soruya verdiği tepki çok çirkin" şeklinde değerlendirmesine, “Koyun can derdinde kasap mal boşver,” yanıtını vererek imalı bir paylaşımda bulundu.

640xauto.webp