Didem Kınalı oryantalliği bıraktı! Yaşadığı en garip olayı "Midem bulandı" diyerek anlattı

Uzun yıllar boyunca İbo Show'da oryantal dans eden Didem Kınalı, oryantal yapmayı bıraktı. Kınalı "Midem bulandı" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Pınar Kerimoğlu'nun programında konuk olan Didem Kınalı, oryantal kariyerini sonlandırıp müzik dünyasına adım atma sürecindeki deneyimlerini paylaştı.

Şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön plana çıkan Didem Kınalı, Pembe Masa programının konuğu oldu.

"BAŞKALARI GİBİ MASA MASA GEZİP PARA TOPLAMADIM"

Oryantalliği bırakıp şarkıcılığa hızlı bir geçiş yapan Didem Kınalı, Pınar Kerimoğlu’nun "Neden bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?" sorusuna "Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin TL idi, ben 5 bin TL'ye sahne alıyordum. Aldığım kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Ben, başkaları gibi masa masa gezip para toplamadım. Takmak isteyen olursa sahneye gelip takıyordu" dedi.

Didem Kınalı "Midem bulandı" diyerek yaşadıklarını anlattı ve duyanları şaşkına çevirdi.

Didem Kınalı: 5 bin liraya dans ediyordum - Güncel Haberler

"BİR ANDA PARMAĞIMI ISIRDI"

Pınar Kerimoğlu'nun "Sahnede yaşadığın en garip olay neydi?" sorusuna Didem Kınalı "Çok şey yaşadım ama en garibi, bir gün sahnede dans ediyordum. Ön masalarda oturan bir beyfendi ayağa kalktı, elini uzattı elimi öpmek için, ve bir anda parmağımı ısırdı. Başta şaka yapıyor zannettim, çekmeye çalıştım ama ben çektikçe o daha çok ısırdı. En son çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdiler, ancak öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı" cevabını verdi.

Ekran görüntüsü 2024-09-19 110435

Kınalı bununla birlikte, sahnede en çok kadınlar tarafından taciz edildiğini söyledi.