Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem, dolandırıcılıkla gündemde

Dilan Polat'ın arkadaşı  Nevra Bilem, dolandırıcılıkla gündemde
Sosyal medya fenomeni Nevra Bilem, kilo kilo külçe altınlarıyla tanınmasının ardından dolandırıcılık suçlamasıyla gündeme geldi. Bilem, ucuza mobilya vaadiyle takipçilerini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusuna uğradı.

Sosyal medya fenomeni Nevra Bilem, kilo kilo külçe altınlarıyla tanınmasının ardından dolandırıcılık suçlamasıyla gündeme geldi. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olan Bilem, daha önce de benzer suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı.

UCUZ MOBİLYA REKLAMINA ALDANAN TAKİPÇİSİ DOLANDIRILDI

nevra-bilem-kimdir-fenomen-nevra-bilem-kac-16548830-4995-m.jpg

Kasım ayında Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından fenomenler üzerindeki dikkat artmıştı. Bu süreçte mercek altına alınan isimlerden biri de Nevra Bilem oldu. EkolTv'nin haberine göre; Bilem, sosyal medya hesaplarında bir mobilya markasının reklamını yaparak ucuza mobilya vaatlerinde bulundu. İddiaya göre, bu reklamlar sahte bir mobilya mağazasına yönlendirdi ve bu mağazadan alışveriş yapan bir takipçi, peşin ödediği parayla dolandırıldı. Mağdur takipçi, hem mobilya firması hem de Nevra Bilem hakkında suç duyurusunda bulundu.

DAHA ÖNCE DE SUÇ DUYURUSUNA HEDEF OLDU

655b6832a7117144.webp

Nevra Bilem, daha önce tatil ve eşya tanıtımlarıyla da suç duyurularına hedef olmuştu. O dönem mağdur takipçisine "Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum, ayıramadığım için de ödeme yapmıyorum" açıklamasında bulunmuştu.