Disney Plus'tan Gupse Özay'ın dizisine veto

Disney Plus'tan Gupse Özay'ın dizisine veto
Gupse Özay'ın yeni dizisine Disney Plus'tan veto geldiği yönünde bir iddia kulislerde konuşulmaya başlandı. Özay'ın senaryosunu yazdığı Platonik Aşk dizisinin Disney yetkililerince bazı sahnelerinin kaldırılması istenmiş. Özay, bu karara tepki göstermiş.

GUPSE ÖZAY, KEREM BÜRSİN VE ÖYKÜ KARAYEL'İN "PLATONİK AŞK" DİZİSİNDE ŞOK KRİZ!

Türk televizyonunun parlayan yıldızları Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’in başrollerinde yer alacağı merakla beklenen “Platonik Aşk” dizisi, daha çekimlere bile başlamadan krize girdi! Gupse Özay’ın yazıp başrolünde yer alacağı 8 bölümlük dijital komedi dizisinin okuma provaları tam hızla devam ederken, kulislerde gürültülü iddialar yankılanmaya başladı.

SENARYO ÜZERİNDE TARTIŞMALAR

Dizinin yayınlanması beklenen platform olan Disney Plus, senaryoda bazı sahnelerin değiştirilmesini talep etti. Özay ve ekibi, bu isteğe sıcak bakmayınca, platform diziyi almaktan vazgeçti. Hemen ardından, Gupse Özay ve ekibinin projeyi Netflix’e taşıyabileceği dedikoduları ortaya çıktı.

KARAKTERLER VE HİKAYE

“Platonik Aşk”ta Gupse Özay, iki kardeşi canlandırdığı Gülten karakterine hayat verirken, Öykü Karayel ise onun kardeşi Nedret rolünde karşımıza çıkacak. Kerem Bürsin'de iki kardeşin hayatına dâhil olan Kaan karakteri ile hikayeye katılacak. Yönetmen koltuğundaysa Onur Bilgetay oturuyor.

Dizinin, yerli içerik üretimine yeniden hız kazandıran Disney Plus için büyük bir fırsat olduğu düşünülüyordu ancak, yaşanan bu gerginlik, proje hakkında soru işaretleri doğurmuş durumda.

Tüm gözler şimdi, “Platonik Aşk”ın akıbetine çevrildi. Dizinin akıbetine dair detayların önümüzdeki günlerde netleşeceği düşünülüyor.