Duvardan duvara vurma iddiasına sessiz kalamadı: 'Oda bana tahsis edilmiş'

Duvardan duvara vurma iddiasına sessiz kalamadı: 'Oda bana tahsis edilmiş'
Bülent Ersoy'un ayrılığına neden olan makyör Tolgahan Karataş, "duvardan duvara vurma" iddialarını yanıtladı.

Bülent Ersoy’un, Dünya Güzellerim programındaki makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı kriz, programın yayından kaldırılmasına yol açmıştı. Ersoy’un, Karataş’ın “sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranışlar sergilediğini” iddia ederek iş akdini feshetmesiyle patlak veren skandal, medyada geniş yankı uyandırmıştı.

DUVARDAN DUVARA VURMA İDDİASINA YANIT

1498029-1920x1080.jpg

Karataş, yaşananlara dair iddialara cevap vermek üzere Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu ve konuyu aydınlatmaya çalıştı. "Duvardan duvara vurma" iddialarını sert bir dille yalanlayan Karataş, “O odam bana tahsis edilmiş, arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım ziyaret edebilir. Bülent Hanım’ın o iddiaları tamamen asılsız,” dedi. Ayrıca, “Söyleyen kişi kimse, gelsin benimle yüzleşsin,” diyerek suçlamaları reddetti.

POPSTAR GÖNDERMESİ

Ersoy’un, Karataş’a yönelik suçlamalarının ardından program yayından kaldırılmış ve Karataş, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve manevi tazminat davası açacağını açıklamıştı. Şimdi ise bu tartışmanın yeni boyutları ve Karataş’ın Popstar göndermeleriyle medyada geniş bir yankı uyandırması, skandalın daha da büyümesine neden oluyor.