Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Ebru Gündeş boşanıyor mu?
Şubat ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlenen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı iddia edildi.

Reza Zarabb'la uzun süren evliliğinin ardından Zarrab hakkında çıkan suçlamalar nedeniyle evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı yeni birliktelikleriyle konuşulmaya devam ediyor. Iraklı milyarder Rassan Khoshnaw ile yaşadığı kısa süreli birliktelikle de gündeme gelen Gündeş'in geçtiğimiz Şubat ayında ani bir kararla Dubai'de dünya evine girdiği öğrenilmişti. Başarılı şarkıcının aradığı mutluluğu bu evlilikte de bulamadığı konuşulurken boşanma iddiaları gündeme bomba gibi düştü.


EVLİLİĞİNDEN PİŞMAN OLDU İDDİASI


Beyaz Magazin'den Pınar Eliçi'nin haberine göre, Ebru Gündeş'in evliliğinde kara bulutların dolaştığını ve şarkıcının boşanma kararı aldığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının evliliğinden dolayı pişmanlık yaşadığı belirtilirken "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor"

bomba-iddia-subat-ayinda-evlenen-ebru-gundes-17554991-6041-m.webp