Elektronik sigara hayatına mal oluyordu: Ünlü oyuncunun kızı apar topar ameliyata alındı

Elektronik sigara hayatına mal oluyordu: Ünlü oyuncunun kızı apar topar ameliyata alındı
Selen Görgüzel’in kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara yüzünden acil ameliyata alındı.

Selen Görgüzel’in kızı İlknaz Bektaş, evinde aniden fenalaşarak acil hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki İlknaz Bektaş, Ortaköy'deki evinde göğsünde sıkışma ve nefes almakta güçlük çekerek acil yardım çağırdı. Ulus’taki özel bir hastaneye götürülen Bektaş’a “göğüs boşluğuna mediastinal amfizem” teşhisi konuldu ve hemen ameliyata alındı.

CİĞERLERİNE HAVA KAÇMIŞ

640xauto-4.webp

Hastanede yapılan müdahale sırasında İlknaz Bektaş’ın kalp krizine benzer belirtiler gösterdiği ve nabzının 140’a kadar yükseldiği öğrenildi. Bektaş, yaşadığı sağlık krizinin elektronik sigara kullanımı ile ilgili olduğunu belirterek, “Eğer uçağa binseydim, basınçtan hayatımı kaybedebilirmişim. Allah korudu,” dedi. Elektronik sigara nedeniyle akciğerine hava kaçtığını ve bunun hayatını tehdit ettiğini ifade eden Bektaş, “Lütfen elektronik sigaralardan uzak durun” çağrısında bulundu.

NABZI 140'A ULAŞTI

640xauto-5.webp

Görgüzel, “Küçük çaplı bir kalp krizi geçirmiş. Nabzı hastaneye getirildiğinde 140 atıyormuş. Çok şükür şimdi iyi,” diyerek durumu hakkında bilgi verdi. İlknaz Bektaş, üç gün daha hastanede kalacak ve tedavi süreci devam edecek.