Esra Erol'da yayında çıldıran Cemile aylar sonra ortaya çıktı: Görenler tanıyamadı!

Esra Erol'da programında Cemile, ev sahibinin kendisine yönelttiği iftirayı TikTok üzerinden paylaşarak sosyal medyada dikkat çekti.

Esra Erol'da programına, eşi ve ailesi tarafından sokağa atıldığını öne sürerek katılan Cemile, kaynanasıyla yüzleştiği anlardaki tepkisiyle yıllar önce gündem olmuştu.

Eşi ve onun ailesi tarafından iki çocuğuyla evden atıldığı iddiasıyla Esra Erol'un canlı yayınına çıkan Cemile'yi muhakkak hatırlarsınız.

Yayın sona erdikten sonra uzun bir süre kayıplara karışan Cemile, geçen yıl TikTok'ta kendini göstermişti. Ev sahibiyle yaşadığı sıkıntıları paylaşırken başörtüsünü de çıkarması dikkatleri üzerine çekmişti.

esra-erolda-cemile-ruzgari-1664203008213

Aylar sonra yine meydana çıkan Cemile, ev sahibiyle yaşadığı sorunu anlattı. Cemile ev sahibinin, evine fırın tamirine gelen erkek tamircinin onunla ilişkisi olduğuna dair bir ima yaptığını ifade etti. Bu iftiradan dolayı sinirlenen Cemile, karakola gidip şikayetçi oldu.

"BEN EVE TAMİRCİ ÇAĞIRAMAZ MIYIM?"

Esra Erol Cemile yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Fırın çalışmadı, ben de servisi aradım. Adam geldi fırına baktı. Adam çıkarken ev sahibi gördü, aklına şeytanlık geldi. İftira atmaya kalktı. Ben de gittim bunu şikayet ettim. Beni haklı buldular. Ben eve tamirci çağıramaz mıyım? Evinden çıkarmak için bahane uydurdu."

Ekran görüntüsü 2024-09-10 093717

Ayrıca ev sahibinin kışın sıcak suyu açmadığını ve kömür parası vermesine rağmen soğukta oturduğunu söyledi. Şuanda Cemile'nin evi ve işi yok. Bu nedenle sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.