Harry Potter'ın unutulmaz karakteri: Dumbledore'u canlandırabilirim!

Harry Potter'ın unutulmaz karakteri: Dumbledore'u canlandırabilirim!
Dünya çapında ün yapmış fantastik kurgu serisi Harry Potter'dan aynı isimle uyarlanan filmin unutulmaz karakteri "Harry Potter" dizisinde de rol almak istediğini açıkladı.

İngiliz yazar J.K. Rowling'in 1997'de yayımlanan fantastik kurgu serisi Harry Potter kitapları 2002'de film olarak beyaz perdeye uyarlanmış ve hem kitaplar hem de film dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

HAYRANLAR FİLM KADROSUNU TEKRAR GÖRMEK İSTİYOR

harry-potter-prisoner-azkaban-fbf67d7.jpg

Film serisinin sona ermesinin ardından hayranları sevindiren haber gelmiş ve bir devam dizisiyle ilgili adımlar atılacağı bilgisi hayranlar arasında hızla yayılmıştı. Dizinin, kitap evrenindeki hangi zamanda geçeceği merak konusu olurken oyuncu kadrosu hakkında da net bir bilgi gelmemişti. Sosyal medya platformlarındaki hayran grupları diziyle ilgili pek çok teori üretmiş ve filmin kadrosunda bulunan oyuncuları görmek istediklerini ifade etmişlerdi.

DUMBLEDORE'U CANLANDIRMAK İSTİYOR

dmvl39rxsae2dav.jpg

66 yaşındaki usta aktör Gary Oldman, HBO'nun heyecanla beklenen on sezonluk dizisine katılma arzusunu dile getirdi. Henüz resmi bir teklif almasa da, belirli bir rolde oynamak istediğini itiraf etti. IndieWire’a verdiği röportajda, "Kimse benimle iletişim kurmadı. Bahse girerim ki tamamen yeni bir kadro olacak. Belki birkaç yıl içinde Dumbledore'u canlandırabilirim," sözleriyle hayranlarını heyecanlandırdı.

SİRİUS'UN ROLÜ KISA SÜRE SONRA SONA ERDİ

Ayrıca, Harry Potter serisinde canlandırdığı Sirius Black karakteri hakkında da düşüncelerini paylaştı: "Sirius'u seviyorum. O yeterince orada değildi. Ortaya çıktı ve kısa süre sonra rolü sona erdi."

Hafta sonu, Oldman, "Slow Horses" dizisindeki Jackson Lamb rolüyle Emmy Ödülleri'nde Drama Dizilerinde En İyi Başrol Oyuncusu adayı olarak dikkatleri üzerine çekti. Üç sezonda ilk kez aday gösterilen dizi, En İyi Drama Dizisi kategorisinde de yarışıyor.