Hayranı sordu, o yanıtladı: Titanic'in yıldızı libidosunu böyle artırıyormuş!

Hayranı sordu, o yanıtladı: Titanic'in yıldızı libidosunu böyle artırıyormuş!
Dünya çapında üne kavuşan Titanic filminin Rose'u, usta oyuncu Kate Winslet, libidosunu artırmak için tedavi gördüğünü açıkladı. Winslet, cinsel hayatında sıkıntı çekenlere de çağrıda bulundu.

Kate Winslet, cinsel isteğini artırmak amacıyla testosteron replasman tedavisi gördüğünü açıkladı. 48 yaşındaki Winslet, 'How To Fail With Elizabeth Day' podcast'inde, düşük dozda östrojen hormonu içeren bu tedavi sonrası libidosundaki artış yaşadığını paylaştı. Winslet, bir dinleyicinin uzun süreli ilişkisinde cinsel hayatını nasıl canlandırabileceğine dair sorusuna verdiği yanıtta kişisel deneyimini anlattı. Winslet:

'YAŞLA BİRLİKTE KADINLARIN LİBİDOSU DÜŞEBİLİR'

kate-winslet-titanic.webp

"Bazen kadınların libidoları ciddi şekilde düşer, çünkü tiroidlerinde bir sorun olabilir" diyerek kadınların vücutlarında zamanla meydana gelen kaçınılmaz değişikliklere rağmen yaşla birlikte gelen birçok olumlu şeyin de olduğunu söyledi.

'KADINLAR YAŞLANINCA DAHA ÇEKİCİ OLUYOR'

fa942fb6ceac04417469d3ccbb7e264a.jpeg

"Bence kadınlar yaşlandıkça daha çekici oluyorlar ve kim oldukları gerçeğine daha çok gömülüyorlar, daha güçlü oluyorlar, dünyada daha az umursuyor ve bu güçlendirici bir şey"

'SİZİN HATANIZ DEĞİL, HORMANAL SEVİYELERDE DÜŞÜŞ'

film-setinde-kaza-gecirn-kate-winslet-hastaneye-kaldirildi-1065583-5.webp

"Bu hormanların nasıl hissettiğiniz üzerinde doğrudan etkisi olabilir. Bu sizin hatanız değil, vücutlarımız tuhaf ve özellikle yaşlandıkça tuhaf şekillerde davranıyor. Yani, erkek arkadaşınızla s**s yaparken nasıl hissettiğinizi düşündüğünüzden çok daha fazla etkileyen hormonal seviyelerde bir düşüş olabilir"