İbrahim Tatlıses: ‘Keşke Bu Kadar Param Olmasaydı’

İbrahim Tatlıses: ‘Keşke Bu Kadar Param Olmasaydı’
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde kritik bir kalp operasyonu geçirmiş öncesinde Harbiye Cemil Topuzcu Açık hava sahnesinde gerçekleştirdiği konser esnasında seyircilerden ağlayarak helallik istemişti.

İki çocuğuyla arasının açık olduğu bilinen Tatlıses, çok parasının olması nedeniyle çocuklarıyla gerginlik yaşadığını ima eden açıklamalarda bulundu.

Oğlu Ahmet Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak’la son dönemlerde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı, Beyaz Magazin’e konuyla ilgili konuştu. Hastanede ameliyat sonrasında oğlu Ahmet Tatlıses babasını yalnız bırakmamış olmasına karşın kızının ünlü şarkıcıyı hastanede ziyaret etmediği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses’i ima ederek psikolojik tacize uğradığını ima eden bir paylaşımda bulunmuştu.

Hastaneden taburcu olmasının ardından Beyaz Magazin’e açıklamalarda bulunan Tatlıses, “Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar kolay olmazdı” dedi.