Jennifer Lopez alyansını çıkardı

Jennifer Lopez alyansını çıkardı
Jennifer Lopez, Beverly Hills'teki malikanesine girerken alyansını çıkarmış olarak görüntülendi. Bu durum, Lopez ve Ben Affleck'in ayrılacakları iddialarını güçlendiriyor.

Lopez ve Affleck, 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir törenle evlenmiş ve ardından uzun süre konuşulan görkemli bir düğün yapmıştı. Ancak son dönemde çiftin boşanacağına dair iddialar öne çıkmıştı. Çiftin, 60 milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı bildirildi. Evliliklerinin yıl dönümünde bile farklı şehirlerde bulunan çiftin, bu özel günde bile bir araya gelmemesi dikkat çekti.

AFFLECK LOPEZ'İN EVİNİ İSTİYOR

pjsbnjxmokw8jqedoulweq.webp

Boşanma belgelerini hazırlayan çiftin, henüz belgeleri teslim etmediği belirtiliyor. Daily Mail'in haberine göre, boşanma kararı alan çiftin, belgeleri teslim etmek için uygun zamanı bekledikleri iddia ediliyor. Bu arada, Ben Affleck geçtiğimiz günlerde, Lopez'in 55'inci yaş gününde Pacific Palisades'te 20,5 milyon dolarlık yeni bir ev satın aldı. Bu evin, Affleck'in boşandıktan sonra yaşayacağı yer olarak planlandığı düşünülüyor. Lopez'in arkadaşları, Affleck'in bu evi almasını, Lopez'in "kalbine saplanan bir hançer" olarak nitelendiriyor. İkiliye yakın bir kaynak, "Bir ay önce boşanma belgelerini tamamladılar ancak teslim etmek için doğru zamanı bekliyorlar" açıklamasında bulundu.