Jennifer Lopez, Ben Affleck'ten boşanma davası açtı

Jennifer Lopez, Ben Affleck'ten boşanma davası açtı
2022'deki düğünlerini duyururken “Aşk güzeldir. Aşk naziktir ve anlaşılan o ki, aşk sabırlıdır. Yirmi yıl boyunca sabırlıdır,” diyen Jennifer Lopez, Ben Affleck'ten boşanmak için kolları sıvadı.

Hollywood’un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, iki yıllık evliliklerini sonlandırmak için boşanma davası açtı. BBC'nin incelediği mahkeme belgelerine göre, Lopez, salı günü Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi'nde resmi olarak başvuruda bulundu.

"Bennifer" lakabıyla anılan çift, Temmuz 2022’de Las Vegas'ta sade bir törenle evlenmiş, ardından Ağustos ayında Georgia'da daha büyük bir düğün yapmıştı. İkili, 2003 yılında "Gigli" adlı filmin setinde tanışmış ve ilişkileri başlamıştı. O dönemde evlenmeyi planlamış olsalar da, 2004’ün başlarında yollarını ayırdılar ancak yaklaşık yirmi yıl sonra aşkları yeniden filizlendi.

Lopez, 2022'deki düğünlerini duyururken “Aşk güzeldir. Aşk naziktir ve anlaşılan o ki, aşk sabırlıdır. Yirmi yıl boyunca sabırlıdır,” diyerek bu süreçteki hislerini dile getirmişti.

Mahkeme belgelerine göre, Lopez'in boşanma davasında Affleck’e evliliklerini bitirme talebini bildirmesi gerekiyor. Yanı sıra Lopez'in, evlilik öncesi anlaşmanın detaylarını dilekçede belirtmediği öğrenildi.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne sunulan belgelerde, 55 yaşındaki Lopez ile 52 yaşındaki Affleck’in mali bilgilerini, gelirlerini, giderlerini, mülklerini ve borçlarını paylaşmaları gerektiği ifade ediliyor. Çiftin, dava süreci boyunca mali durumlarındaki her türlü değişikliği bildirme zorunluluğu var.

BEYAN SÜRELERİ 60 GÜN

Lopez’in mali beyanını sunması için 60 gün süresi bulunuyor; Affleck’in ise Lopez’in bilgilerini sunmasından sonra 60 günü olacak. Bu yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda mahkeme tarafından yaptırımlar uygulanabileceği belirtiliyor.

Çiftin ilişkileri, son aylarda medyada spekülasyonlara neden olmuştu. Beverly Hills’teki malikanelerini 65 milyon dolara satışa çıkarmışlar ve alyanssız olarak görüntülenmişlerdi.

Oscar ödüllü Affleck, daha önce 2001 yapımı "Pearl Harbor" filminde tanıştığı aktris Jennifer Garner ile evliydi. On yıllık evlilikten sonra 2015'te ayrılan çiftin üç çocuğu bulunuyor. Lopez ise daha önce dört kez evlendi; 1997-98 yıllarında Kübalı garson Ojani Noa ile, 2001-03 yıllarında eski yedek dansçısı Cris Judd ile, 2004-14 yıllarında şarkıcı Marc Anthony ile evlilik yaşadı ve bu evlilikten ikiz çocuk sahibi oldu. J.Lo, ayrıca bir dönem New York Yankees’in yıldızı Alex Rodriguez ile nişanlıydı.