Jennifer Lopez'den AVM'de vur patlasın çal oynasın!

Jennifer Lopez'den AVM'de vur patlasın çal oynasın!
Ben Affleck'e boşanma davası açtıktan sonra bir AVM'de görülen Jennifer Lopez dans ederek neşeli bir görüntü çizdi. Görenler "boşanma arifesi yaramış" dedi.

Los Angeles'ta bir alışveriş merkezinde 16 yaşındaki oğlu Emme ile görülen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez avmdeki dans resitaliyle görenleri büyüledi.

lop1.webp

55 yaşındaki yıldız popçu, geçtiğimiz cumartesi günü Los Angeles'taki Westfield Century City alışveriş merkezinde görüntülendi.

lop2.webp

Neşeli tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü yıldız, Dior marka kot etek, bol bir atlet ve metalik altın rengi sandaletleriyle rahat bir kombinle göze çarptı.

lop3.webp

Yanı sıra sosyal medya hesabından "huzurlu" olduğuna dair bir paylaşım yapan Lopez, avmdeki görüntüsüyle ilgi odağı oldu ancak Ben Affleck'e açtığı boşanma davası sürerken hala parmağında altın bir yüzük olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Bu yüzüğün evliliklerine dair ortak bir anlamı barındırıp barındırmadığı da merak konusu.

lop4.webp

Neşeli görüntüsünün altında ise derin bir buhran yattığına dair söylentiler de az değil. Lopez'in bu ayrılıktan olumsuz anlamda etkilendiği konuşuluyor. Page Six'e konuşan bir kaynak, "Jennifer bu ilişkiye tüm kalbini verdi. Bu evliliği yürütmek için elinden gelen her şeyi yaptı" açıklamasında bulundu.