Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda!

Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda!
Yeşilçam’ın efsanevi ismi Kadir İnanır’ın tedavi gördüğü sırada akciğerinde görülen enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Uzun süredir hastanede tedavi gören ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde beyninde pıhtı atması sonucu entübe edilmişti. Hayat arkadaşı Jülide Kural Hürriyet’ten İsmail Bayrak’a yaptığı açıklamada oyuncunun son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir dönemler Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından birisi olan Kadir İnanır’ın yoğun bakımda üçüncü gününde olduğunu açıklayan hayat arkadaşı Kural, fizik tedavi tedavisinin sürdüğü sırada akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldığını söyledi. Entübelik bir durumun olmadığına dikkat çeken Kural, ünlü oyuncunun tedavi sürecinin devam ettiğine dikkat çekti.

kadir-inanir-1.png

"ENFEKSİYON NEDENİYLE YENİDEN HASTANEYE DÖNDÜK"
Hayat arkadaşı son durumuna ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük." diyen Kural, "Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.”