Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama
Geçtiğimiz Mart ayında beynine üçüncü kez pıhtı atması sonucu operasyon geçiren usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Geçtiğimiz Mart ayında beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır'dan iyi haber geldi. Aylardır süren tedavisinde yeni bir aşamaya gelindiği kaydedilen İnanır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Hayat arkadaşı Jülide Kural yaptığı yazılı açıklamada müjdeli haberi duyurdu. Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Kural, kendisi dışında hiçbir kaynaktan bilgi alınamaması gerektiğini bir kere daha vurguladı.

Jülide Kural aynı zamanda usta oyuncu İnanır'ın 1 haftadır yürüyüşlere çıktığını, futbol maçlarını izlediğini ve kilo vermiş olsa da yemek yemeye başladığını söyledi.

Jülide Kural şu ifadeleri kullandı:

"Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan siz milyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum. Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu."

5bxeuilyecvdqmyz4catw.webp