Kanye West’in eski danışmanından şok iddialar!

Kanye West’in eski danışmanından şok iddialar!
Kanye West'in eski danışmanı, West'in nitröz oksit bağımlısı olduğunu ve diş hekiminin bu durumu istismar ettiğini öne sürdü. Yiannopoulos, diş hekiminin yasa dışı şekilde büyük miktarda gaz tedarik ettiğini iddia etti.

Kanye West hakkında şoke eden iddialar ortaya çıktı. West’in eski danışmanı Milo Yiannopoulos, ünlü rapçinin uzun süredir bağımlı olduğu 'gülme gazı' olarak bilinen nitröz oksidin kullanımını ve bu bağımlılığın istismarını detaylandırdı. Yiannopoulos, West’in diş hekimi Thomas P. Connelly tarafından bu gazın tedarik edildiğini ve Connelly'nin West’in psikolojik zaaflarından yararlandığını öne sürdü.

GAZI DİŞ HEKİMİ SAĞLAMIŞ

ekonomik-buyume3-2024-08-08t170729-228.png

İddialara göre, Connelly, West’in sağlığına zarar veren büyük miktarda gazı yasa dışı yollarla temin etti ve bu hizmet için ayda 50 bin dolardan fazla ücret aldı. Yiannopoulos, West’in sürekli olarak inhaler maskesi kullandığını ve iletişimlerinin anlaşılmaz hale geldiğini, Connelly’nin ise West’in sağlık sorunlarına kayıtsız kaldığını söyledi. Ayrıca, Connelly’nin yasa dışı gaz tedarikini sürdürdüğü ve West’in sağlığını riske attığı ifade ediliyor.