Kim Milyoner Olmak İster’de Kurtlar Vadisi sorusu damga vurdu: Oktay Kaynarca’nın duygusal anları!

Kim Milyoner Olmak İster’de Kurtlar Vadisi sorusu Oktay Kaynarca’yı duygulandırdı.

"Kim Milyoner Olmak İster" programında Kenan İmirzalıoğlu'nun yerini Oktay Kaynarca aldı. Kaynarca'nın ilk bölümünde, Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Çakır karakteriyle ilgili bir soru sorulunca, bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği yaşandı. Uzun süredir programın sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonla birlikte görevini Oktay Kaynarca’ya devretti.

Programa oldukça heyecanlı başlayan Kaynarca'yı küçük bir sürpriz bekliyordu.

Bu durum fanlar tarafından üzüntüyle karşılansa da başarılı isim gelen projeleri değerlendirerek dizi teklifini kabul etti.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yerine gelen Oktay Kaynarca, programın yeni yüzü olarak tanıtım videolarıyla dikkat çekti. Bu video sosyal medyada espri konusu olurken, yeni sezona dair büyük bir merak uyandırdı.

Oktay Kaynarca’nın sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster’in ilk bölümü yayınlandı ve ünlü oyuncunun heyecanı izleyiciler tarafından hissedildi. Ayrıca, programın bu sezon sürprizlerle dolu olacağına dair sinyaller verildi.

Yarışmaya katılan Kayra Özyar isimli yarışmacının karşısına, "43. bölümde vuruldu, 45. bölümde öldü" diyen bir 'Kurtlar Vadisi' hayranının bahsettiği karakter hangisidir?" sorusu çıktı.

Soru şöyle:

"43. bölümde vuruldu, 45. bölümde öldü" diyen bir 'Kurtlar Vadisi' hayranının bahsettiği karakter hangisidir?

A - Polat Alemdar
B - Süleyman Çakır
C - Memati Baş
D - Abuzer Kömürcü

Yarışmacı soruya, 'B- Süleyman Çakır' cevabını vererek doğru cevabı verdi.

ÇAKIR SORUSU DUYGULANDIRDI

Yarışmacıya Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Çakır" karakteriyle ilgili soru soran Oktay Kaynarca "Güzel bir soru keyifliydi" diyerek ne diyeceğini de pek bilemedi.

ıuyıy

Sosyal medyada da "Vay be ben bile duygulandım", "Soruya bak", "Duygusal anlar", "Nereden nereye" yorumları yapıldı.