Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk türk gangster 'Necdet Elmas' filmi geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk türk gangster 'Necdet Elmas' filmi geliyor!
Necdet Elmas'ın hayatı diziye uyarlanıyor, yapımcılığını Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ üstleniyor. Senaryoyu Levent Cantek yazacak, başrol oyuncusu ise henüz belli değil.

Türkiye’nin suç tarihinin ikonik isimlerinden Necdet Elmas’ın hayatı, diziye uyarlanıyor! 1960’lı yıllarda gerçekleştirdiği cesur banka soygunlarıyla “ilk Türk gangster” olarak tanınan Elmas’ın çalkantılı yaşamı, dijital platformda izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ’un prodüksiyon şirketi Kampeon’un ortak yapımcılığında hazırlanan projede, senaryoyu ünlü yazar Levent Cantek kaleme alıyor.

BAŞROL İÇİN İSİM BELİRLENMEDİ

cgdseltwgaeuvdt.png

Necdet Elmas’ın 1935-2017 yılları arasındaki yaşamı, suç dünyasında geçen maceraları, hapis yılları ve ailesiyle yaşadığı dramatik anılar dizide yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un yapımcı olarak yer alması, başrol oyuncusu olarak kendisinin düşünülüp düşünülmediği sorusunu gündeme getirse de, başrol için henüz bir isim belirlenmiş değil. Projenin, 1960’ların Türkiye’sinde geçen renkli bir suç draması sunması bekleniyor. Projenin yönetmeni, oyuncu kadrosu ve yayın detayları hakkında ise henüz net bilgiler bulunmuyor.