Meltem Cumbul'dan yeni bir Netflix projesi

Meltem Cumbul'dan yeni bir Netflix projesi
Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde yer almak için ABD'den İstanbul'a gelen Meltem Cumbul'un, dizinin oyuncu kadrosunun oluşturulamamasından sonra Netflix'in filminde rol alacağı söylendi.

Uzun zamandır Amerika'da yaşayan sevilen oyuncu Meltem Cumbul geçtiğimiz günlerde Mahsun Kırmızıgül'ün yeni başlayacak olan dizisinde rol almak için Türkiye'ye gelmişti ancak, dizinin; istenilen oyuncu kadrosunun oluşturulamaması nedeniyle bu proje rafa kalkmıştı.

Bundan sonra Cumbul hakkında Gazeteci Birsen Altuntaş bir haber yaptı. Habere göre ünlü oyuncu Meltem Cumbul O3 Medya’nın Netflix Almanya için çektiği “She Said Yes” filmine konuk olacak.

mc2.webp

Netflix'in Hamburg, Kapadokya ve İstanbul'da çekimleri süren dizide Cumbul'un rol alacağı iddia edildi. Çekimlerinin ağustos ayının ortasında tamamlanması beklenen film Hamburg'dan İstanbul'a uzanan bir yol hikayesini konu alınıyor. Filmin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Nursel Köse, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi, Beritan Balcı ve Sinan Güleç gibi Meltem Cumbul'da yer alacak. Sızan haberlere göre Meltem Cumbul dizinin "Hoş geldin" partisinde sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.