Mine Tugay, herkesin merak ettiği güzellik sırlarını açıkladı!

Mine Tugay, herkesin merak ettiği güzellik sırlarını açıkladı!
Mine Tugay, güzelliğinin sırrını bal, zerdeçal ve limon suyundan oluşan maskede ve yoga yapmada bulduğunu söyledi. 46 yaşındaki Tugay, genç görünümü nedeniyle sosyal medyada Nurgül Yeşilçay ile karşılaştırıldı.

Son zamanlarda "Yalı Çapkını" dizisinde 'Defne' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Mine Tugay, güzelliğiyle ilgili merak edilenleri paylaştı. 46 yaşındaki ünlü oyuncunun yüzündeki değişiklikler sosyal medya ve izleyiciler tarafından geniş bir şekilde konuşuluyor. Tugay, güzelliğinin sırrını açıklarken, cilt bakımında bal, zerdeçal ve limon suyu karışımından oluşan bir maske kullandığını ifade etti. Bu maskenin kendisine büyük fayda sağladığını belirten Tugay, ayrıca dengede kalmak için düzenli olarak yoga yaptığını da vurguladı.

46. YAŞINI KUTLUYOR

46-yasindaki-mine-tugay-guzellik-sirrini-anlatti-17700034-4610-m.jpg

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Mine Tugay, 46. yaşını kutladığı dönemde sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. Tugay’ın genç ve sağlıklı görünümü, Nurgül Yeşilçay ile kıyaslanarak sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Her iki başarılı oyuncunun güzellikleri ve fiziksel görünümleri arasındaki karşılaştırmalar, geniş bir tartışma yaratarak hayranları ve takipçileri arasında ilgiyle takip ediliyor.