Moda ikonunun evini görenler 'şato' sanıyor

Moda ikonunun evini görenler 'şato' sanıyor
Moda ikonu Rachel Araz, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz dönemde çalışanlarına yüksek maaşlar ödediğiyle gündeme gelen ünlü isim, şimdi de lüks eviyle büyük ilgi görüyor. Araz'ın evini görenler hayranlıkla karşılıyor.

Moda ikonu olarak bilinen Rachel Araz, sosyal medya üzerinde paylaştığı içeriklerle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz zamanlarda çalışanlarına ödediği ücretlerle gündeme gelen ünlü isim, şimdi de lüks eviyle ilgi çekiyor. Araz'ın evini görenler büyük bir hayranlık duyuyor.

BAKICIYA 4 BİN STERLİN

yeni-proje-75.png

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz, 2016 yılında Sami Kirespi ile evlendiği ve mutlu bir birliktelik sürdürdüğü biliniyor. Araz, aktif sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıl çalışanlarına yaptığı yüksek maaş ödemeleriyle dikkat çeken ünlü isim, sadece çocuklarının bakıcısına aylık 4 bin sterlin ödediği iddialarıyla konuşulmuştu.

'EV DEĞİL ŞATO'

Rachel Araz'ın ultra lüks evi de son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Evde 2 aşçı, bir şoför, bir bahçıvan, temizlik ve ev işleriyle ilgilenen iki kişi ve bir bakıcının bulunduğu biliniyor. Sosyal medyada Araz'ın evi için "saray gibi", "tatil köyüne benzeyen", "şato gibi" gibi yorumlar yapılıyor, evi görenler hayranlıkla karşılıyor.