Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı: Cinsiyet değiştiren fenomenin son hali olay oldu!

Pek çok estetik operasyon geçiren ve hayatına Melis ismiyle devam eden Sağlam, kendini adeta baştan yarattı.

2022 yılında sosyal medyada büyük bir popülerlik kazanan Melikhan Sağlam, ünlü isimler ve karakterlerin parodilerini yaparak tanındı.

Özellikle Müge Anlı, Hürrem Sultan ve Ferhunde gibi simaları başarıyla taklit eden Sağlam, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duyurmuştu.

Ekran görüntüsü 2024-09-13 080929

"CİNSİYET DEĞİŞTİRME SÜRECİNDEYDİM"

Melikhan defterini kapatıp artık hayatına Melis olarak devam eden Sağlam, "Sizin de uzun zamandır tahmin ettiğiniz gibi cinsiyet değiştirme sürecindeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum bedene ait olmadığımı hissediyor ve biliyordum. Artık bu süreci tamamlayarak yıllar önce aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim." açıklaması yapmıştı.

hq720

SON HALİYLE ŞAŞIRTTI

Estetik operasyonlar sonrası iyileşme sürecinde olan fenomen, geçirdiği ameliyatların ardından sık sık dış görünümünde değişiklikler yaptı. Bir sarışın, bir esmer olarak karşımıza çıkan Melis, kendini baştan yarattı. Son haliyle de görenleri şaşırttı.

Ekran görüntüsü 2024-09-13 080607

Yaşadığı dönüşüm sonrası takipçileri ikiye ayrıldı. Bir kesim, yeni tarzını beğenirken, bazı kullanıcılar kalça, göğüs büyütme ve göz, dudak gibi birçok estetik operasyon geçiren ismin estetiği abarttığını dile getirdi.

Fenomen Melikhan Sağlam cinsiyet değiştirdi - Lodoshaber.Com

Cinsiyet değiştirdikten sonra parodi videolarının eskisi kadar başarılı olmadığına dair birçok eleştiri aldı. Önceden ürettiği parodi videolarını ise artık sık sık paylaşmıyor. Sosyal medya hesaplarında genellikle abonelerine yönelik özel içerikler üretiyor.