Orhan Gencebay lüks villasındaki kiracısı ile davalık oldu

Orhan Gencebay lüks villasındaki kiracısı ile davalık oldu
Ünlü sanatçının Sarıyer'deki villasında ikamet eden kiracısıyla mahkemelik olduğu öğrenildi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, 2023 yılında evlenen oğluna düğün hediyesi olarak verdiği lüks villasında kirada bulunan işletme sahibi ile mahkemelik oldu. Oğluna hediye ettiği villayı boşaltmayan kiracıyı mahkemeye veren ünlü sanatçı, oğlunun kirada oturduğunu evlenmesinin ardından kendisinin armağan ettiği villada yaşamasını istediğini belirtti.

MAHKEMEDE SORUN ÇÖZÜLDÜ

Mynet'in haberine göre, Usta sanatçının oğlu Gökhan Gencebay, İstanbul Sulh Mahkemesi'ne sunduğu dilekçesinde, 2016 yılından beri Beşiktaş'ta 30 bin TL'ye oturduğunu, evlendiği için bir odalı evin ihtiyacını karşılamadığını, kiracı şirkete ihtarname göndererek söz konusu villada artık kendisinin oturmak istediğini belirtti.
Mahkeme kararı sonrasında, davacı Gökhan Gencebay'ın konut ihtiyacının gerçek ve samimi olduğu, dava açılması için yeterli delilin oluştuğu bu nedenle de villanın şirket tarafından tahliye edilmesine karar verildi.

640xauto.webp

Orhan Gencebay'ın mahkemeye sunduğu dilekçede ise, Gökhan ve torunu Efe'ye evleri hediye ettiğini, ailesinin mutluluğunun her şeyden önce geldiğini ancak oğlunun eve geçemediği için çok üzgün olduğunu ifade ettiği öğrenildi.