Pete Davidson, ayrılık sonrası rehabilitasyon merkezinde

Pete Davidson, ayrılık sonrası rehabilitasyon merkezinde
Pete Davidson, eski sevgilisi Madelyn Cline'dan ayrılmasının ardından bir ay içinde ruh sağlığı için rehabilitasyon merkezine başvurdu. Kim Kardashian ile yaşadığı sansasyonel ilişkiyle tanınan ünlü komedyen, akıl sağlığını öncelikli hedef belirledi.

Pete Davidson'a yakın kaynaklar, komedyenin akıl sağlığına öncelik verdiğini ve zaman zaman destek almak için merkezlere başvurduğunu açıkladı. Davidson'ın ailesi ve arkadaşları, onun sağlık ve refahına odaklanmaktan memnun olduklarını belirtti. Davidson'ın ilişkisiyle ilgili bilgiler Eylül 2023'te ortaya çıktı; ünlü çift, Davidson'ın "SNL" için düzenlediği bir afterparty'de el ele görüntülendi.

MADDE BAĞIMLILIĞINI AÇIKLAMIŞTI

pete-davidson.webp

Davidson, daha önce de Chase Sui Wonders ve Ariana Grande ile ilişki yaşamış, en çok ise Kim Kardashian ile olan ilişkisiyle dikkat çekmişti. Rehabilitasyon merkezine yatmadan önce, maddelere bağımlılığını açıkladı. Kullandığı maddeler arasında ketaminin yanı sıra ot da vardı. Davidson, “Henüz bırakamıyorum. Elimde kalan tek şey bu. Ketamin kullandım ve tüm hapları… Elimde kalan tek şey ot,” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

'İNTİHAR DÜŞÜNCELERİ YAŞADIM'

Ağustos 2023’te depresyon tedavisi için ketamin denediğini açıklamış, bu da onun PTSD ve borderline kişilik bozukluğu ile mücadelesinde rehabilitasyon merkezine başvurduktan kısa bir süre sonra olmuştu. Davidson, 2020’de intihar düşünceleri yaşadığını ve 2018’de dokuz yaşından beri ruh sağlığı tesislerine düzenli olarak girdiğini itiraf etmişti.