Ronaldo'nun Rodriguez ile görüntüleri olay oldu

Ronaldo'nun Rodriguez ile görüntüleri olay oldu
Dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo, sevgilisi Georgina Rodriguez ile birlikte çıktığı tekne tatilinde yine manşetlere taşındı!

Saint-Tropez'in muhteşem manzarasında lüks bir yatta tadını çıkarabilen çift, kameralara yakalanmaktan kaçamadı. Ronaldo'nun gözlerinden sakınmadığı romantik anları ise olay oldu.

Göz kamaştırıcı detaylarıyla dikkat çeken 30 yaşındaki Georgina Rodriguez, beyaz tanga bikinisiyle Ronaldo'nun yakın markajına girdi. Hücumda etkili olan Ronaldo'nun sevgilisine olan tutkusu, bu anları ölümsüzleştiren karelerle bir kez daha gözler önüne serildi. Tekne üzerinde avuç dolusu aşk yaşanırken Ronaldo'nun sevgilisinin kalçasına dokunmaktan kendini alamaması sosyal medyanın da gündemine oturdu.

ronaldoron.png

Son dönemde çiftin gizlice evlendiği iddiaları dolaşırken, Ronaldo'nun Georgina'ya hediye ettiği 700 bin euro değerindeki yüzük, bu söylentileri daha da ateşlendirdi. Evlilik hazırlıkları yapan çiftin, 3'ü taşıyıcı anneden, 1'i ise birlikteliklerinden dünya gelen toplam 4 çocuğu bulunuyor.

Ronaldo ve Georgina'nın aşk dolu tatili, adeta bir film sahnesini andırırken; futbol yıldızının gözlerini ve ellerini sevgilisinden bir an olsun alamaması dikkatlerden kaçmadı. Çift, denizin tadını çıkarırken, Saint-Tropez'den gelen bu görüntüler, hayranları için muhteşem bir yaz anısı olarak hafızalara kazındı.