Saray geri adım attı: Kraliyet buzları eriyor mu?

Saray geri adım attı: Kraliyet buzları eriyor mu?
Prens Harry'nin 40. doğum günü, Kraliyet Ailesi'nin sosyal medya hesabından kutlandı, bu durum ilişkilerde bir yumuşama olup olmayacağına dair spekülasyonlara yol açtı.

Prens Harry, 40 yaşına girdiği bugün, kraliyet ailesinin sosyal medya hesabında yapılan kutlama ile sürpriz bir şekilde gündeme geldi. 2020'de kraliyet görevlerinden skandal yaratarak ayrılıp ABD'ye taşınan Harry'nin, kraliyet ailesiyle arasında uçurum açıldığı biliniyordu. Ancak 3 yıl aradan sonra, Prens'in doğum günü için yapılan paylaşım dikkatleri çekti. Kral Charles ve Prens William'la gergin ilişkilerine rağmen, Harry'nin doğum günü, kraliyetin resmi sosyal medya hesabından "Sussex Dükü'ne çok mutlu bir 40. yaş günü diliyoruz." notuyla kutlandı.

BUZLAR ERİYİNCE ACIMASIZ PLAN SUYA MI DÜŞTÜ?

117088670-56128394.jpg

Bu hamle The Mirror'ın haberine göre, Prens William'ın kraliyet görevlerinden ayrılmalarıyla ilgili "acımasız planlar" yapmayı düşündüğü bir dönemde gerçekleşti. İddiaya göre, Prens William, kral olduğunda Prens Harry ve Meghan Markle için "acımasız planlar" yapmayı düşünüyor.

151085-61-001.jpeg

Kaynaklar, William'ın Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'ne yeniden katılmalarını istemediğini ve onların sonsuza kadar dışarıda kalmalarını istediğini belirtiyor. William, bu konuda oldukça net bir tutum sergiliyor. "Harry'nin Kaliforniya'daki evinde Meghan ve çocuklarıyla geçireceği doğum günü, kraliyet ailesinin soğuk ilişkilerini ılımlı bir şekilde yeniden değerlendirmelerini sağlayacak mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu.