Seren Sarıkaya'dan olay sözler: Cesur bir oyuncuyum

Seren Sarıkaya'dan olay sözler: Cesur bir oyuncuyum
Manken olarak başladığı kariyerini oyunculukla devam ettiren Serenay Sarıkaya'dan çok konuşulacak açıklamalar ve pozlar geldi.

Son olarak yer aldığı Netflix yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti isimli film projesinde gösterdiği performansla gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuk kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yer aldığı film ve dizi projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen ünlü oyuncunun geniş bir hayran kitlesi bulunurken, son olarak yaptığı şarkılarla isminden söz ettiren Mert Demir'le birlikteliğiyle de gündemde kalmaya devam ediyor.

"CESUR BİR OYUNCU OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"

Şimdilerde ise yine Netflix yapımı dizi projesi olan Şahmeran'ın 2. sezonu yayınlanırken güzel oyuncudan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

640xauto.webp

Vogue dergisine verdiği iddialı pozlar ve açıklamalarla dikkat çeken oyuncu, "Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bir yönetmenin, bir senaristin veya bir yapımcının beni ilk akla gelenden farklı şekillerde hayal etmesini, benimle ilgili başka hayaller kurmasını ve o hayal dünyasına beni de çekmesini çok isterim." dedi.

640xauto-1.webp