Sette bir araya gelen çiftin aşkı yeniden alevlendi

Sette bir araya gelen çiftin aşkı yeniden alevlendi
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, ayrılığa fazla dayanamayarak yeniden barıştı. Çift, Yalı Çapkını’nın ilk bölümünü evde baş başa izleyip, sabah erken saatlerde birlikte sete gitti.

Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti inişli çıkışlı bir ilişki sürerken yurt dışına tatile gitmiş ve tatil dönüşü ise ayrılık kararı vermişti. Birliktelikleri hakkında tartışmalar sürerken ilişkilerinin üzerinde de kara bulutlar dolaşan genç çiftin ayrılma ve barfışma haberleri magazin gündeminde uzun süre kalmıştı.

SETTE HER ŞEY YOLUNDA

61cb67b24a55abd4289c0547.jpg

Dizinin hayranları çiftin ayrılık kararının dizinin en sevilen sahnelerinden Ferit ve Seyran aşkına gölge düşürecek endişesine kapılmış, konuyla ilgili Emre Altuğ sette her şeyin yolunda olduğuna dair mesajlar verip ikilinin işlerini titizlikle sürdürdüklerini ifade etmişti.

İLK BÖLÜMÜ BAŞ BAŞA İZLEDİLER

t25-yali-capkini-kimin-hikaye-468.webp

TV100'den Doğukan Rişvan'ın haberine göre Saraçoğlu ve Demir bir araya gelince ayrılığa fazla dayanamayıp barıştı. İddiaya göre çift Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümünün toplu izleme etkinliğine katılmayıp bölümü evden baş başa izledi. Sabahın erken saatlerinde de evden birlikte çıkıp sete gitti.