Ünlü mankenden samimi itiraflar: Zayıflama ilacı sonu oluyordu!

Ünlü mankenden samimi itiraflar: Zayıflama ilacı sonu oluyordu!
Kate Moss'un kendisi gibi modellik yapan kardeşi Lottie Moss, aşırı dozda zayıflama ilacı kullandığı için hastanelik oldu.

Lottie Moss, ünlü süper model Kate Moss'un 26 yaşındaki kardeşi, aşırı dozda zayıflama ilacı kullanımı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Zayıflama ilacı aldığını itiraf eden Lottie, onu tekrar kullanmaktansa ölmeyi tercih edeceğini söyledi.

50 yaşındaki ünlü süper model Kate Moss'un yolundan giderek modellik yapan 26 yaşındaki kardeşi, iki hafta boyunca zayıflama ilacı kullanınca kendini acil serviste buldu.

Genç modelden samimi itiraflar: Kilo verme ilacı sonu oluyordu

Kullanması gereken ilaç dozunun fazlasını alan Lottie Moss, "Keşke kullanmadan önce bedenime göre doğru dozajı bilseydim" dedi ve zayıflama ilacı kullanmak isteyenleri uyardı.

bulgari-lottie-moss.webp

Lottie, aşırı doz ilaç kullanımının yol açtığı şiddetli dehidrasyon nedeniyle yaşadığı nöbeti, yüzündeki ve ellerindeki kasılmaların en korkunç deneyimlerinden biri olduğunu ifade etti.

"HERKESİ UYARIYORUM"

Lottie, doktorlar tarafından muayene edildikten sonra, bacağına enjekte ettiği zayıflama ilacının dozajının, 50'li yaşlarında ve en az 100 kilo ağırlığında olan kişiler için uygun olduğunu öğrendi.

"Bunu kullanmak şimdiye kadar verdiğim en yanlış karardı" diyen Lottie, "Herkesi uyarıyorum. Bu ilacı kullanıyorsanız lütfen bırakın, gerçekten değmez" ifadesini kullandı.