Ünlü model ve televizyon yıldızı, eşi ile beraber evinde ölü bulundu

Ünlü model ve televizyon yıldızı, eşi ile beraber evinde ölü bulundu
Polonya'da tanınmış model Paulina Lerch ve eşi Slawomir, Poznan şehri yakınlarındaki evlerinde ölü bulundu.

Mayıs ayında uyuşturucu kaçakçılığı şüphesiyle tutuklanan Slawomir'in ölümü intihar olarak değerlendiriliyor. Polis bu olayı cinayet-intihar olarak ele aldı. Bu hazin ölüm Polonya'da derin yankı uyandırdı.

p2.webp

Poznan şehri yakınlarındaki evlerinde ölü bulunan ünlü manken Paulina Lerch ve eşi Slawomir'in akıbeti; Paulina'nın ailesinin bir haftadan uzun süredir Paulina'ya ulaşmaya çabalamasından sonra ortaya çıktı.

Ailesi Paulina'yı merak etti ve ona ulaşamayınca polise haber vererek harekete geçti. Olay daha sonra ikilinin evinde ölü bulunmasıyla aydınlandı ve ailesi ile sevenleri derin bir buhran yaşadı.

p3.webp

Daha önce eşi Slawomir ile uyuşturucu kaçakçılığı şüphesiyle mayıs ayında tutuklanan 47 yaşındaki Slawomir'in bir depoda 60 kg uyuşturucu sakladığı iddia ediliyordu.

Top Model adlı reality TV programında iki defa yer alan tanınmış bir sima olan Lerch ile eşi Slowomir'in ölümü üzerine çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Slowomir önce eşini daha sonra da kendini silahla vurmuş olabilir. Cesetleri yan yana bulunan ikilinin evi içeriden kilitliydi. Bu durum da cinayet intihar şüphesini destekliyor olarak değerlendirildi.

Soruşturma devam ederken, olaya dair ayrıntıların cesetlere yapılacak otopsi sonrasında ortaya çıkması bekleniyor.