Yemek yediği mekanda yan masadakilerle tartıştı: Yüzünü saklayıp uzaklaştı

Yemek yediği mekanda yan masadakilerle tartıştı: Yüzünü saklayıp uzaklaştı
Nilperi Şahinkaya, Bebek'teki bir mekanda yan masadaki erkeklerle tartışarak kavga etti. Olay sırasında muhabirler tarafından görüntülendiği fark edilen Şahinkaya'nın, yüzünü sakladı.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Bebek'te yaşadığı kavga ile dikkatleri üzerine çekti. Kiraz Mevsimi dizisi ile tanınan Şahinkaya, arkadaşlarıyla yemek yediği bir mekanda, yan masadaki tanımadığı erkeklerle tartışmaya başladı.

MEKANDAKİ MÜŞTERİLER AYIRDI

66c83e5670687e0899cbddf7.webp

Çevredekilerin sakinleştirme çabalarına rağmen bağıran ve sinirlenen Şahinkaya, olayın büyümesi üzerine yerinden kalkarak yan masadaki erkeklere doğru yürüdü. Tartışmanın giderek yükselmesiyle, mekandaki diğer müşteriler de durumu kontrol altına almaya çalıştı.

DAHA ÖNCE MAHKEMELİK OLMUŞTU

66c83e4170687e0899cbddf5.webp

Tartışma esnasında muhabirlerin görüntülemeye başlamasıyla, Şahinkaya kameralardan kaçınmak amacıyla yüzünü sakladı. Sosyal medyada hızla yayılan kavga görüntüleri büyük ilgi gördü ve ünlü oyuncu hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Şahinkaya'nın olaya ilişkin henüz bir açıklama yapmadığı belirtilirken, benzer tartışmalar daha önce de yaşanmıştı; ünlü oyuncunun, eski sevgilisi Burak Deniz ile yaşadığı kavga da mahkemelik olmuştu.