'Wednesday'in yıldızı Hollywood'un politik tavrını eleştirdi: 'Dürüst değil!'

'Wednesday'in yıldızı Hollywood'un politik tavrını eleştirdi: 'Dürüst değil!'
Jenna Ortega, Hollywood’un politik doğruculuğunu eleştirerek dürüstlükten ödün verildiğini belirtti. Ortega, daha açık ve yargısız bir tartışma ortamı istediğini ifade etti.

“Wednesday” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Jenna Ortega, Hollywood'un "politik doğrucu" yaklaşımını sert bir dille eleştirdi. 21 yaşındaki oyuncu, Vanity Fair'e verdiği röportajda eğlence sektörünün "çok duygusal" olduğunu belirtti ve bu ortamda dürüstlüğün kaybolduğunu savundu.

'ÇEKİŞME YERİNE TARTIŞMA BAŞLATMALI'

jenna-ortega-wednesday-premiere-getty-h-2022.webp

Ortega, "Herkes politik olarak doğru olmak istiyor ama bunu yaparken dürüstlükten yoksun olduğumuz için insanlığımızın ve dürüstlüğümüzün çoğunu yitirdiğimizi düşünüyorum." dedi. Herkesin hissettiklerini söyleyebildiği ve bunun yüzünden yargılanmadığı bir ortam hayal ettiğini ve bunun çekişme yerine bir tür tartışmayı başlatmasını istediğini belirtti.

'TARTIŞMALAR YARGILAYICI DEĞİL AÇIK OLMALI'

Ortega, toplumsal tartışmaların daha açık ve yargılayıcı olmayan bir şekilde yapılmasını arzuladığını ifade etti. Ayrıca, ünlü ismin açıklamaları, “Çığlık 6”daki rol arkadaşı Melissa Barrera'nın Filistinlilere destek veren paylaşımı nedeniyle kovulmasına da dolaylı bir göndermede bulunuyor. Jenna Ortega'nın tanınmasını sağlayan “Wednesday” dizisi, 2022'nin Şükran Günü'nde en çok izlenen dizi olmuştu.