Yaş farkı çok konuşulan büyük aşk sona erdi: 'Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum'

Yaş farkı çok konuşulan büyük aşk sona erdi: 'Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum'
Ala Tokel, milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'la biten ilişkisi sonrası sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir gönderme yaptı. Tokel, "Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum" paylaşımıyla eski sevgilisine dolaylı bir eleştiride bulundu.

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren fenomen Danla Bilic'in de yakın arkadaşı olarak tanınan Ala Tokel, milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'la sürpriz bir şekilde bitirdiği ilişkisi sonrası dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı "Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum" paylaşımıyla eski sevgilisine dolaylı bir göndermede bulundu.

YÜZÜKLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Tokel, ilişkileri sırasında Yıldırım'ın baş harfi 'B' olan kolyesi ve çift yüzükleriyle büyük ilgi çekmişti. Yaş farkıyla ilgili sosyal medyada birçok yorum yapılırken, Tokel bir kullanıcıya sert bir yanıt vermişti. Ayrılığın ardından yaptığı manidar paylaşımlar ise dikkat çekmeye devam etti. Son olarak, katıldığı bir düğünden sonra paylaştığı "Olgun erkeklerden hoşlanıyorum" notu, eski genç sevgilisi Yıldırım'a yönelik açık bir eleştiri olarak algılandı.