Yasemin Şefkatli, sıcak havada buz kestirdi!

Yasemin Şefkatli, sıcak havada buz kestirdi!
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, buz banyosuyla sosyal medyada gündem oldu! Siyah bikinisiyle buzlu suya giren Şefkatli’nin cesur hareketi, takipçilerini adeta büyüledi.

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli'nin tatili sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. İdo Tatlıses’le mutlu bir evlilik sürdüren ve ikiz bebeklerin annesi olan Şefkatli, tatil sırasında buz banyosu yaparak dikkatleri üzerine çekti. Siyah bikinisiyle cesur bir şekilde buz dolu suya giren Şefkatli, bu anları Instagram hesabında paylaştı ve kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

BANYOSU AKIM YARATTI

0x0-ibrahim-tatlisesin-gelini-yasemin-sefkatlidne-buz-banyosu-siyah-bikinisiyle-o-akima-uydu-ido-tatlisesin-ikizle-1722499771307.webp

Çeşme'de ailesiyle birlikte tatil yapan Yasemin Şefkatli, buz banyosunun yanı sıra ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir’le de vakit geçirdi. Sosyal medya hesaplarında sık sık tatil karelerini paylaşan Şefkatli’nin bu yeni paylaşımı, ünlüler dünyasında hızla yayıldı. Buz banyosu akımına katılan ünlü isimler arasında Çağla Şıkel ve Mustafa Sandal gibi isimler de yer alırken, Yasemin Şefkatli'nin bu trende uyumu ilgiyle karşılandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

0x0-ibrahim-tatlisesin-gelini-yasemin-sefkatlidne-buz-banyosu-siyah-bikinisiyle-o-akima-uydu-ido-tatlisesin-ikizle-1722499758886.webp

Videoda Yasemin Şefkatli’nin buz dolu suyun içine girerken eşi İdo Tatlıses’in de yanına geldiği ve ona destek verdiği görülüyor. Şefkatli’nin buz banyosundaki enerjik ve rahat tavırları, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Paylaşımı, binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medya gündeminde üst sıralara yükseldi.