Yıllarca podyumların tozunu attırmıştı: Victoria's Secret meleği kötü haberi verdi!

Yıllarca podyumların tozunu attırmıştı: Victoria's Secret meleği kötü haberi verdi!
Dünyaca ünlü Victoria's Secret mankeninden üzen haber geldi. Podyumların tozunu attıran üç cocuk annesi 40 yaşındaki İtalyan model sosyal medya hesabından kötü haberi paylaştı.

Victoria's Secret Moda Gösterisi'nde ve kataloglarında da yer alan ünlü İtalyan model Bianca Balti sosyal medya hesabından hayranlarını üzen haberi paylaştı. Kariyerine 20 yaşında başlayan güzel model başarı basamaklarını bir bir tırmanırken dünyaca ünlü; Dolce & Gabbana, Christian Dior, D&G, Valentino, Gucci, Fendi, Prada gibi markalarla çalışmış ve podyumlarda boy göstermişti.

'HAYATTAKİ ENGELELRE RAĞMEN GÜZEL ŞEYLERE TUTUNUYORUM'

bianca-balti-20.jpg

40 yaşındaki model Bianca Balti sosyal medya hesabında kansere yakalandığını duyurdu. Kendisine yumurtalık kanseri teşhisi konulduğunu açıklayan model, bu süreçte yaşadıklarını da takipçileriyle paylaştı.
Üç kız çocuğu olan Balti, "Önümde uzun bir yol var ama bunun üstesinden geleceğimi biliyorum. Şimdiye kadar, kanser bana hayattaki engellere rağmen güzel şeylere tutunma şansı verdi." dedi.

'HER ŞEY İÇİN ÇOK BÜYÜK UMUTLARIM VAR'

ca-a-ete-une-semaine-pleine-de-larmes-le-mannequin-bianca-balti-revele-souffrir-d-un-cancer-de-l-ovaire.png

Kanserle mücadele sürecini pozitif bir bakış açısıyla devam ettirdiğini dile getirdi. Ameliyattan yeni çıkan model, kemoterapiye hazırlandığını ekleyerek, "Çok daha iyiyim ve bunu öğrendiğim için çok mutluyum. Çok iyiyim, yemin ederim. Her şey için çok, çok, çok büyük umutlarım var. Benim için endişelenmeyin ve beni yakında çok sağlıklı göreceksiniz." ifadelerini kullandı.