Yılmaz Morgül Bodrum'daki yüksek fiyatlardan şarkıcıları sorumlu tuttu

Yılmaz Morgül Bodrum'daki yüksek fiyatlardan şarkıcıları sorumlu tuttu
Son dönemin popüler şarkıcılarından Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine özgü bir şekilde seslendiren Yılmaz Morgül, şimdi de Bodrum’daki yüksek fiyatlar hakkında yorumda bulundu.

Son dönemin popüler şarkıcılarından Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine özgü yorumuyla seslendiren Yılmaz Morgül, Bodrum’daki yüksek fiyatlar hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Bodrum’daki bir mekanda sahne alan Morgül, mekan sahiplerinin ve eğlence yerlerinin uyguladığı astronomik ücretlerle ilgili eleştirilerde bulundu. Morgül, geçmişte sanatçıların yüksek ücret taleplerinin gazinoların kapanmasına neden olduğunu belirterek, günümüzde de benzer yüksek fiyatların müzik sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

BÜLENT ERSOY'U ELEŞTİRDİ

640xauto-36.webp

Ayrıca, Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un bir garsona "Çirkinsin" demesini ırkçılık olarak değerlendirdi. Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Tatilde' programında garsona nereli olduğunu sormuş ve "Karslıyım" yanıtını aldıktan sonra garsona "Biraz çirkinsin ama olsun" şeklinde yorumda bulunmuştu.