15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye katılacak! Hamza Dağ katılımların artabileceğine işaret ederek açıkladı

15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye katılacak! Hamza Dağ katılımların artabileceğine işaret ederek açıkladı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AKP’ye 15 belediye başkanının ve 2 milletvekilinin katılacağını açıkladı. Görüşmelerin devam ettiğini belirten Dağ, yeni katılımların olabileceğine işaret etti.

AKP yarın 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamak için hazırlanıyor. AKP Genel Merkezi’nin konferans salonunda "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" temasıyla düzenlenecek kutlamalar hakkında AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ bir açıklama gerçekleştirdi.

Hamza Dağ, AKP’ye yeni katılımların olacağını duyururken “Hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes, bizimle diyalog içinde oluyor. Biz bu durumda hem parti ilkemizi hem de katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde süreç yönetimi yapıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Süre. tamamlanınca isimlerin açıklanacağını ifade eden Dağ, hem ilçe ve belde belediye başkanı hem de milletvekili olan yeni isimlerin partiye katılacağını belirtti.

Dağ, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. “ ifadelerini kullanırken AKP’ye yapılacak katılımların sayısının artma ihtimali olduğunu da iletti.

dag.png

O İSİMLER KİM?

AKP’ye katılacağı iddia edilen isimlerden birinin 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen ve bir yılın ardından partisinden istifa eden Bilal Bilici olduğu ileri sürülüyor.

14 Ağustos’ta AKP’ye katılacağı öne sürülen diğer bir milletvekili ise Seyithan İzsiz. İzsiz, 14 Haziran günü İYİ Parti’den istifa etmiş ve bağımsız milletvekili olarak yoluna devam etmişti.