AKP İstanbul İl Başkanı’ndan dikkat çeken mesaj: Susanı korkak, görmezden geleni aptal sanıyorlar

AKP İstanbul İl Başkanı’ndan dikkat çeken mesaj: Susanı korkak, görmezden geleni aptal sanıyorlar
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den, parti içindeki bazı isimleri hedef aldığı öne sürülen dikkat çekici bir sosyal medya paylaşımı yapıldı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçimlerin ardından görevdeki durumu üzerine süren tartışmalara yanıt olarak sosyal medya hesabından ilgi çekici bir paylaşımda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den kar yağışı öncesi seferberlik çağrısı

"AFFETMEYİ BİLENİ ÇANTADA KEKLİK SANIYORLAR"

X platformunda yaptığı paylaşımda Kabaktepe, “Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki, biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar” ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞIM DİKKATLERİ ÇEKTİ

Paylaşım, kısa sürede çok sayıda beğeni topladı. Altına yapılan yorumlar arasında 'Osman Bey, neler dönüyor?', 'Parti içinde bir huzursuzluk mu var?', “AKP İstanbul il başkanı bazı AKPlilere mesaj vermiş” ,” Osman bey neler oluyor öyle”, 'İçeride bir hareketlilik mi söz konusu?' ve 'Bu mesajlar kime gönderildi?' gibi dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Öte yandan, bazı kullanıcılar Kabaktepe’nin geçmişte benzer paylaşımlar yaptığını belirterek, bu paylaşımın altında herhangi bir mesaj bulunmadığını ileri sürdü.

AKP İstanbul İl Başkanı’ndan dikkat çeken mesaj: ‘Susanı korkak, görmezden geleni aptal sanıyorlar…’