AKP’nin transfer tarihi kulislerden sızdı! En az 3 milletvekili partiye geçecek

AKP’nin transfer tarihi kulislerden sızdı! En az 3 milletvekili partiye geçecek
Gelen kulis bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti’den AKP’ye geçecek vekil ve belediye başkanlarına rozet takacağı belirtilirken tarih verildi.

Uzun süredir gündemde yerini koruyan, AKP’nin milletvekili transferleri için 23'üncü kuruluş yıl dönümü etkinliğini beklediği ileri sürüldü. 14 Ağustos'ta gerçekleşecek törende, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti'den istifa eden en az 3 milletvekili ve bazı belediye başkanlarına rozet takılacak.

İYİ Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nden istifa eden bazı milletvekili ve belediye başkanlarının AKP’ye geçmek istediği uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu konuda acele edilmemesini istediği ve "Biz fırsatçılık yapmayız" dediği öne sürülmüştü.

rte.png

Sabah'tan Fatma Göksu'nun haberine göre; AKP, söz konusu transferler için 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 23'üncü kuruluş yıl dönümünü bekliyor. Yıldönümünü 81 ilde kutlayacak olan AKP, söz konusu törene "Adı: AK Parti" sloganıyla hazırlanıyor.

Ankara'da gerçekleştirilecek törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti'den istifa eden en az 3 milletvekili ile bazı belediye başkanlarına rozet takması bekleniyor.