AKP’ye geçecek ilk isim belli oldu! Açıklamayı “Yuvama dönüyorum” diyerek yaptı

AKP’ye geçecek ilk isim belli oldu! Açıklamayı “Yuvama dönüyorum” diyerek yaptı
Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, AKP’ye katılacağını açıkladı. Böylece AKP’nin ilk transferi belli oldu.

AKP’nin bugün gerçekleştireceği 23’üncü yıldönümü kutlamasında bazı yeni isimlerin partiye katılacağı ifade edildi. Bu isimlerden birinin de 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den İstanbul Milletvekili olarak seçilen Seyithan İzsiz olduğun ortaya çıktı.

HaberTürk’e açıklamalarda bulunan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim. 2003'ten bu yana tüm kademelerinde çalıştım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak bırakmıştım.” ifadelerini kullanarak AKP’ye katılacağını açıkladı.

akp.png

Son seçimlerde İYİ Part’nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis'e girdiğini belirten İzsiz, İYİ Parti'nin merkezde konumlanamadığını ileterek "Şüphesiz amacımız İYİ Parti'nin merkezde konumlanacak bir konuma gelebilmesiydi. Fakat geçen sürede bunun mümkün olamayacağı kanaati hasıl oldu. İstifamdan sonra yuvamızdan davet söz konusu oldu. Bundan sonra ailemizin içinde memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz" dedi.